Аз ще ви излъжа…!

Дата: 11 Май 2013 Автор: www.newsbp.com

0
419

Аз ще ви излъжа, защото съм доказан лъжец, защото съм казанлъчанин, защото не съм от висотата на Софийските лъскави и праведни политици, икономисти и житейски аферисти!

Защото съм наследник на всичко отрицателно, което са сътворили нашите предци като: гордост, достойнство, идентичност, религия, борбеност; защото съм наследник на траки, славяни, прабългари и т.н.; защото съм мързелив, неук, безволев; защото съм аморфно тяло, оставило се да бъде формовано в подобие на безмозъчно човешко същество! Ще се кача и возя на коли, които ще Ви смазват със своята помпозност и величие и едвам ще се сдържам да не Ви размажа на ,,зебрите“. Ще направя и работя за това, че за мен да няма закони; съд; прокуратура; полиция и т.н. Ще работя за унижението и унищожението на България, като наследник и продължител на делото на нац. революционерите ни; на Стамболов; на Захари Стоянов и т.н.! Ще променя химна на България от ,,Мила Родино…!“ в ,,Камъните падат и вече не боли, защото всички носим гумени глави“! Ще бъда толкова велик и неземен, че с погнуса ще гледам на Вас – данъкоплатците, плебеите – независимо от етноса Ви, религията Ви или социалния Ви статус! Ще се накича със злато и ,,акселбанти“, ще си имам тайни ,,държанки“, масонски кръгове, офшорни банкови сметки…, охрана от 10 човекоподобни ,,тонтонмакути“! Обещавам всички пенсионери (доколкото останат) да имат право един път в годината за 20 дена безплатно да пътуват и почиват на Малдивите; на Сейшелите; на Антарктида; на Луната; на море и т.н. Всяка седмица да им се раздават по 1кг. луканка; суджук; агнешко; бабек; кафе; цигари; шоколадови бонбони и т.н., та от угаждане и преяждане да им ,,удължа“ живота! Ще предложа поставянето на чистачки на телевизорите, за да бъдат чистени от време на време от плюенето по тях, след изказването на отговорните и несменяеми политици.Ще направя така, че образованието да е необходимо за хора, които нямат изявена дарба! Невежеството ще превърна в условие за благонадежност. Ще предложа вече да не си стискаме ръцете, а да си показваме юмруците. Ще направя така, че да не остане човек – човека да не мрази: било то на финансов, битов, религиозен, етнически, професионален, физически, национален, исторически, демографски, регионален, етажен, музикален, партиен, образователен………! Рязко ще намаля циганската раждаемост с 51,5%, само с ,,убеждаване“! Ще увелича средната продължителност на живота в следващия мандат с 10 години (не 800 дни!). Разходите за подслушване на телефони и всички разговори (денем и нощем), да станат като данък ,,самооблагане“. Няма да оставя дупка неасфалтирана и човек непросещ! …………. Кажете какво още да Ви обещая,за да ви излъжа?
––––––––––––––––––––––––––

 Не съм добре! Моят български народ, българските граждани са унижени, ограбени, поругани! Изживяваме живота си със странната мисъл, че нещата за които мечтаем са неосъществени! И е страшно не когато човек се излъже, а когато проглеждайки, продължава да служи на лъжата! Наседници сме на пет века османско иго, два века византийска власт, три века диви боляри и половин век комунисти! -А сега? Не искам обърнати знамена, не искам война заради неосъзната агресия или осъзната манипулация, а точни конкретни икономически и законови действия. Някои казват: дано имаме късмет с нови политци и нови партии! Моята съпруга казва така:,,Късметът е както си го накъсметиш“! Да не достигаме до там, че нищо друго да не прави хората по-верни съюзници от съзнанието за взаимна мръсотия. Изобщо не ме интересува дали ще бъда най-богатият човек в гробището! Това което има значение за мене, като си легна, да си кажа че съм направил нещо прекрасно за децата ми, за съгражданите ми, за достойните и горди жители на Розовата долина – За България! Станчо Пенов – водач на листата на ЕНП на 27-ми МИР – Ст.Загора – бюлетина № 44

ОСТАВИ КОМЕНТАР

two + sixteen =