Да обърнем нещата, но с чисти ръце

Дата: 10 Юни 2008 Автор: EНП

0
278

Вчера вечерта площад „Севтополис” в град Казанлък бе огласен от изпълненията на рок-бандите: „Dreamfall” и “Affection”, Братя Мангасарян и… разбира се Васко Кръпката – вечният бунтар, който винаги ще пее за бирата, надеждата и вярата в по- доброто, „За дърветата, които устояват на бури и за дребните храстчета, дето все надничат изпод дърветата и чакат да преминат злите виелици”.

За доброто и просперитета на град Казанлък ще се бори Коалиция „Единство и надежда за просперитет на Казанлък”, които застанаха с открити лица пред насъбралите се граждани, след които имаше и много младежи.

Ганчо Ганев, водач на листата на ЕНПК даде ход на предстоящата надпревара за избор на Общински съвет, като очерта програмата зад която застават съмишлениците му. Те са хора на бизнеса, които успяват да постигнат успех за себе си, благодарение на интелекта, находчивостта и упорития си труд. По-голямата част от тях дават не само работа, но и възможности за личностно развитие на мнозина казанлъчани, от различни възрастови групи и принадлежности, както и на хора с намалена трудоспособност.

Девизът, който ги събира е „Да обърнем нещата” , но да го направим с „Чисти ръце”.

Всеки от тях е убеден, че трябва да се прекъсне порочната практика на купуване на гласове, тъй-като това води до политически слугинаж, а в местния парламент съветниците трябва да изразяват волята на мнозинството, а не на тези, които си плащат.

Затова ПК „ЕНПК” призова 18 годишните, здарвомислещите, интелектуалците и находчивите да гласуват на 21. 06. 2008г. с бюлетина № 12, която носи посланието на Апостолското число.

Въпреки силният дъжд, насъбралите се фенове на бирата, рока и доброто настроение, не напуснаха площада, докато не се изцеди и последната капка от небето и не проплака и последната рок-струна, призоваваща да бъдем дървета, а не храсти.

Нашият човек в Казанлък
Маргарита Ангелова

ОСТАВИ КОМЕНТАР

15 − 6 =