Единна народна партия: Време е за избор

0
324

Единна народна партия предупреди за тежките нарушения на правата на българските граждани още, когато правната комисия на Народното събрание подготви поправките в Изборния кодекс. Посегателството над правата на милиони български граждани смятаме за окончателно падение на експертността и морала в това Народно събрание. Закони не се правят срещу определен човек, определена партия или определена група граждани. Това винаги е доказателство за корпоративно законодателство, което се различава от демократичните принципи в Европа.

Призоваваме всички нормално мислещи българи на протест пред Народното събрание в 18,30 часа утре (26 април 2016 г.), защото смятаме, че са засегнати правата на всички и именно затова мястото на всички е пред парламента. Това е акт на гражданско самочувствие, а не на партийна или неправителствена организация.

Очакваме да бъдем чути и от президента на Републиката и той да се възползва от законното си право на вето в полза на хората, а не да премълчи в полза на партии, които търсят служебна победа за сметка на правата, залегнали в Конституцията.
Ако днес предадем свободното си право на избор, утре ще ни отнемат и свободата на словото, и свободата на придвижване, и свободната пазарна икономика, които също са поставени под риск заради политическите практики на управляващите.
Дойде време за избор между олигархичното робство и свободата!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

16 − fifteen =