Единна народна партия: Г-н Борисов, уволнете Симеонов веднага!

0
1087

 

Г-н Борисов, Eдинна народна партия Ви призовава да вземете необходимо и смело решение за освобождаването на Валери Симеонов от поста вицепремиер на Република България. Знаем, че не обичате да вземате такива решения и обичате да мотаете обществото в общи приказки за коалиционна култура  и стабилността на страната. Но тук става дума за издевателство над човешкото нещастие и за непремерена наглост, която е хвърлена в лицето на обществото.

Длъжни сме да Ви напомним, че Вие сте само управител на държавата, а Симеонов е Ваш подчинен. Ние сме Ваши работодатели и никой не се интересува от тънките Ви сметки, европейските Ви листи и конфликтите на „патриотите“. Засегнато е достойнството на група български граждани, а именно майките на деца с увреждания. Те са директно обидени от техния служител Симеонов и са укорени в злоупотреба и лъжа. Такова поведение е подсъдно и освобождаването на вицепремиера Симеонов е най-малкото, което можете да направите, защото отговорност за него, носите Вие.

Ако не пристъпите към неговото уволнение се налага всички ние да пристъпим към Вашето уволнение, заяви Валентина Василева, председател на Единна народна партия.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

twenty + eight =