Единна народна партия: Да гласуваме срещу мафията

0
910

ДЕКЛАРАЦИЯ НА ЕДИННА НАРОДНА ПАРТИЯ

На 6 ноември България е изправена пред важен избор, на който трябва да покажем на властта, че не сме съгласни с начина, по който ни управляват и да им дадем ясен знак, че искаме промяна на политическата система в страната. На 6 ноември от всички нас зависи да покажем пътя, по който искаме да вървим.

Единна народна партия активно участва в информационно-разяснителната кампания за националния референдум. Въпреки опита на управляващите да заглушат дебата, ние дадохме всичко от себе си хората да получат правото си на информиран избор. Въпросите са жизнено важни за нашата демокрация, защото целта на референдума е да предизвика дебат в обществото. Битката не свършва в неделя. В неделя е само началото.

Отговорът на тези три въпроса е крачка политическата система да се върне при хората. Ние трябва да намерим своята рецепта за просперитета на нашата родина. В момента хората са отвратени от политиците и политическата номенклатура, чиято цел е да бъдем пасивни участници в играта им. Референдумът е възможност да събудим отговорността, която носим като граждани. След като плащаме данъци искаме да знаем КОЙ, защо ТОЙ и как ще се разпределят нашите пари. Негласуването е да оставиш портфейла си на улицата и да не те интересува кой ще го вземе и какво ще прави с парите ти.

Не е задължително да се отговаря и на трите въпроса. Може да се отговори само на един, на два, но искайте бюлетина за референдума, ако в секционните комисии такава не Ви предоставят, и изразете вашата позиция. Независимо какъв ще бъде резултатът от референдума българите ще разберат, че няма по-силен закон от гражданския контрол. Това е единственият лек за страната ни.

Утрото идва само, а бъдещето зависи от нас! Излезте и дайте своя вот в националния референдум. Изборите за президент и вицепрезидент са мажоритарни. Единна народна партия призовава своите симпатизанти в избора си за държавен глава да гласуват срещу окупацията на властта от мафията в България. Време е за смелост! Време е да върнем властта обратно в ръцете на хората.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

2 × four =