ЕНП Варна регистрира листата си в РИК

Дата: 06 Април 2013 Автор: http://www.newsline.bg/

0
337

Днес Лъчезар Алексиев – член на контролният съвет и Сергей Петров – зам. председател на ЕНП Варна, внесоха документите за регистрация на кандидати за предстоящите парламентарни избори. Както стана ясно водач на листата ще бъде самият Лъчезар Алексиев. Това решение е взето от градската структура на партията.

Пред наш кореспондент водачът от листата на ЕНП Варна, заяви: „Даваме възможност хората да изберaт доброто на тези избори, а не отново да се лутат и да търсят най-малкото зло. Средната възраст на кандидатите от листата е 29 години. Всички са млади и десни хора обединени единствено от желанието да променят нещата към по-добро“.

На въпрос защо не е в листата, Сергей Петров отговори: „В листата има определни хора, които във Варна преценихме, че са най-добрият и полезен за обществото вариaнт. Мой личен избор е да съм другата листа, която не е по-маловажна. Говоря за листата от много млади хора които са със нас и ще са част от колектива на кандидатите за народни представители. Нагледали сме се на партии, в които всички се борят за места и имат болни амбиции за власт. Всеки трябва да си прави трезва самооценка и да си дава сметка къде ще бъде най-полезен. На тези избори аз ще съм председател на предизборният щаб и ще върша това, което ще е най-ползотворно за каузата. Бих се радвал повечето десни политици да го осъзнават и спрат да си мислят, че могат всичко и са по-добри от другите. За това и десницата е в такова състояние“.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

5 − 4 =