ЕНП готви стратегия за развитието на Димитровград

Дата: 28 Март 2012 Автор: Dimitrovgrad.bgvesti.net

0
187

Цялостен пакет от мерки за развитието на димитровградска община готвят от тукашната структура на ЕНП=Това обяви на среща с медиите днес лидерът на партията в Димитровград Петър Томов. Той подчерта, че грижата за хората от общината и най-вече за младото поколение е една от целите, следвата последователно от активистите на ЕНП. В тази връзка от Единната народна партия организират кандидат-студенска борса в Димитровград този петък, 30 март. Тя ще е базирана в зала „Гросето“ от 11:00 до 15:00 часа. В изложението ще участват 10 ВУЗ-а, сред тях ПУ“Пайсии Хилендарски“, Техническия университет в Пловдив и София, Тракийският университет и др.

Високообразованите млади хора са бъдещето в този глобален свят, категоричен бе Петър Томов. И допълни, че това е пътя по които трябва да се развиват и младите в Димитровград.

Тукашната структура на ЕНП смята да се включи в пролетното почистване на Димитровград, което тече в момента. На 3 април активисти ще почистват района около блок №11 на ул.“П.Евтимий“ в Димитровград. Ще бъде боядисана и освежена и детската площадка с пързалки и катеришки. От партията призовават гражданите да сторят същото и да почистят около жилищните си блокове и градинки.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

two × four =