ЕНП-Димитровград: Продължаваме напред!

Дата: 17 Февруари 2011 Автор: Хасково нет

0
214

„Димитровград бе даден за пример като община, в която може да се работи за просперитета на хората“, това заяви лидера на местната структура на Единната народна партия в Димитровград Петър Томов. Пред журналисти тази вечер той разказа за проведеното преди дни в столицата събрание на ЕНП, на което е била коментирана актуалната политическа обстановка. Томов припомни, че тук партията има опит в управлението като част от коалиция „Да“ за Димитровград“.

Местната структура все още не е решила дали да се яви в коалиция или самостоятелно на изборите, уточни Томов. По данни на партията близо 1 500 са членовете и симпатизантите на ЕНП в общината. „Радетели сме на идеята за гражданско общество, стремим се да сме креативни и с новаторски идеи“, казаха още последователите на Европейската народна партия. Целта на тукашната организация в предстоящия вот е да обедини хората на възраст от 18 до 40 години и да ги накара да вярват в себе си.

Стратегия за развитие на Димитровград готвят от ЕНП – Димитровград, все още обаче се уточняват нейните детайли. Предстои в скоро време да заработи и сайт на тукашната структура, казаха от там.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

ОСТАВИ КОМЕНТАР

twelve + 7 =