ЕНП не е издавала пълномощни за сключване на предизборни споразумения за територията на цялата страна

Дата: 29 Октомври 2011 Автор: ЕНП

0
291

Единна Народна Партия не е издавала пълномощни за сключване на предизборни споразумения за територията на цялата страна и в частност за община Главиница. Няма издадени пълномощни, подобни решения се вземат единствено от местните структури на партията.

Прави впечатление, че документът, който бе разпространен в публичното пространство, е фалшификат, като се има впредвид, че под изходящ номер 32 на партията не е пълномощно за цитираното лице, нито от същата дата, както и липсва печат на партията и реквизитите на същата. Във всички документи партията се изписва, както в решението на ЦИК, така и това от съда, като Единна народна партия. От цитирания текст прави впечатление, че влиза в пълно противоречие с двете основни политически линии на партията за провеждане на политика чисти ръце и спазване на българското законодателство, определяйки квоти на фирми, които да печелят бъдещи проекти. Следващото фундаментално противоречие е с декларираната от Единна народна партия политика на обединение на ценностна основа на етносите в България, а не на процентно разпределение на длъжностите в адиминистрацията.

Видно опонентите на кандидата ни за кмет са много притеснени от развитието на изборите, за да стигнат до изфабрикуването на подобни елементарни компромати. Всички демократи в Община Главиница са достатъчно интелигентни и зрели, за да подкрепят модерния десен избор.

По този фалшификат през деня е подаден сигнал в полицията за образуване на производство с неизвестен извършител за сега.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

fifteen − 5 =