Иван Гавалюгов, новоизбран кмет на Ботевград: Истинската работа предстои

Дата: 05 Ноември 2015 Автор: ЕНП

0
290

Ботевградчани,

Изборите свършиха, взехте решение и можете да спите спокойно, че сте изпълнили гражданския си дълг.

За мен лесното мина, предстои истинската работа. Уверявам Ви, че вече съм запретнал ръкави, макар да има време до официалното ми стъпване в длъжност. Позволете ми да отделя няколко ценни минути още сега, докато е прясна победата, за да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ!

Благодаря на всички Вас не за това, че гласувахте за мен, а за това, че имахте смелостта да се преборите за дълго мечтаната промяна. Свободата изисква кураж! Специално благодаря на всички Вас, млади хора, които сте „преместили планини“, за да успеете да дойдете да гласувате. Чухме за Вас. Възхищавам се на решителността да вземете бъдещето си в свои ръце и да действате в името на общата ни мечта за по-добър живот в родния ни град. Ботевград дължи свободата си на Вас.

На онези от Вас, които до този момент сте били под открит натиск, имам да кажа едно – игото свърши. Не се тревожете за бъдещето. Свободата е общо благо. Извоювахме я и за онези от вас, които не сте имали сили и възможност да се борите за нея.

 Единствените, които трябва да се притесняват в днешния ден са онези, които досега са се облагодетелствали на гърба на гражданите на община Ботевград. Снощи вие загубихте своя лост за несправедлив достъп до обществения ресурс и сега ще трябва да оцелявате като обикновените граждани – с труд и спазване на законите и правилата. Уверявам Ви в това.

Уверявам всички Вас, граждани на Ботевград и китните ни села, че ресурсите на общината – Вашите ресурси – ще бъдат стопанисвани с грижа на добър стопанин и с мисъл за идните поколения. Ще работим за решения с повече съдържателност и по-малко излишни фанфари.

Общината, ръководена от мен, ще подкрепя онези хора, които живеят в лишение и социална изолация и ще работи за създаване на условия за тяхното благоденствие и просперитет. Ще подкрепяме и защитаваме с всички усилия и възможни средства и онези от Вас, които създавате блага с неуморния си труд.

Очаквам Вие да бъдете проактивни, защото просперитетът се гради в екип и единство. В лицето на Общината и мен имате съюзник, който ще съдейства за реализиране на добрите идеи и ще работи неуморно за възраждане на диалога между институциите и хората.

Безапелационната Ви подкрепа задължава мен и целият ми екип да впрегнем всичкия си опит и умения, за да оправдаем доверието Ви и заедно с Вас да съградим една работеща община, в която хората живеят, работят и творят спокойно, а децата ни растат достойни граждани на България, Европа и света!

Благодаря, Ботевград!

С уважение,
Иван Гавалюгов

ОСТАВИ КОМЕНТАР

eight + 13 =