Мария Капон: Истинските резултати от социологията ще се видят на 23 октомври

Дата: 19 Септември 2011 Автор: Нова ТВ, "Здравей, България"

0
190

От една седмица работим като кандидати. Единна народна партия за първи път се явява на избори в 258 общини самостоятелно и в 6 в коалиция, разказа кандидат-президентската двойка Мария Капон и полковник Николай Кисьов, в студиото на „Здравей, България“ по Нова ТВ. За себе си полковник Николай Кисьор разказа, че е женен и че има двама сина. Винаги е бил на военна служба, от една година е извън борда. „Сега получавам шанса да участвам в политическия живот на страната“, каза кандидатът за вицепрезидент.

Запитани къде се намират в социологическите проучвания, Мария Капон заяви, че истинските резултати ще дойдат на 23 октомври. В момента, в който не плащаш преди и по време на избори, няма да има отразяване, допълни тя.

Нашата цел е да създадем нов дългосрочен модел. Първата ни важна цел и резултата, който ще видите, ще бъде на 23 октомври още на първи тур на изборите, заяви кандидатът за президент Мария Капон. „Всички знаят, че аз не мога да мълча. Ще назовавам имената и проблемите, които се случват в страната по всеки един от казусите – като започнете от БДЖ и стигнете до купуването на гласовете“, допълни Мария Капон.

Нашият модел прилича на модела на въоръжените сили. В него служат военнослужещи от различни етноси и те служат под българския флаг в името на българския герб и защитават публичните интереси на нашата държава, допълни вицепрезидентът Николай Кисьов.

Ние сме екип. Президентът е институцията, а вицепрезидентът подкрепя работата. Работата на вицепрезидента зависи и от работата на президента. Аз смятам, че с полковник Кисьов ще покажем наистина новата възможност да бъде изпълнена със съдържание тази институция, заяви кандидат-президентската двойка в студиото на „Здравей, България“.

Според Мария Капон, изключително важно е следващият президент на България да има своята роля – да работи с правителството, да представлява България навън и в същото време да представлява гласа на всеки един български гражданин.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

12 + 20 =