Мария Капон и Касим Дал представиха кандидатите за кмет на ЕНП за община Велинград и за град Сърница

Дата: 02 Септември 2011 Автор: EНП

0
227

„Уважението към поколенията е част от културата и семейното ни възпитание. Общото ни семейно възпитание. Никой не бива да върви към бъдещето без тази традиции. Така възпитаваме и децата си. Само така една страна пише историята си. Силата на прошката е благородството на силния духом. И духовното, а не материалното ни крепи в тежки моменти. Простете ми. Уважавам мъдростта на косите ви и знанието на живота ви.”, каза председателят на Единна народна партия г-жа Мария Капон на среща с жители на град Сърница.

IMG00979-20110901-2005Г-жа Капон бе в Сърница заедно с независимия народен представител г-н Касим Дал за празника Рамазан Байрям. Там двамата представиха кандидатите на ЕНП за кмет на община Велинград – Реджеп Ходжов и за кмет на град Сърница Кемал Тинев. На срещата Касим Дал поздрави присъстващите и от името на техните братя и сестри от Делиормана, поиска прошка и представи новият IMG00973-20110901-1914политически модел за България

„Доверието е в основата на нашата работа, дадохме възможност на всички хора в страната да се кандидатират, да поемат свободата, като регистрирахме ЕНП в 264 общини. Да представим честни и можещи хора. Проектът ни е дългосрочен, но сега се поставят основите и те са важни. Много работа ни чака”, каза г-н Дал пред присъстващите. По време на срещата жителите на Сърница поставиха няколко важни въпроса, свързани с икономиката, заетостта и инфраструктурата в региона. Важен въпрос за хората в Сърница е сигурността на младежите по пътя. Жителите на града настояват да се вземе разрешително от общината за изграждане на две изкуствени неравности на пътя, т.нар. „легнали полицаи”.

Поставен бе и въпрос за възможността и преспективите за откриване на път до Ксанти (Гърция), тъй като според жителите на Сърница това е от голямо значение за развитието на региона. Хората поставиха въпрос и за изграждането на пречиствателна станция за града и докъде е стигнала процедурата, тъй като вече има подадени документи в Министерството на околната среда и водите. Поставен бе и въпроса за това кой следи пълненето с вода на язовир „Доспат”, тъй като в момента язовирът е пълен на 95% и наводнява къщите, а според жителите на Сърница трябва да е до 70%. Г-н Дал пое ангажимент да постави част от въпросите по време на парламентарен контрол в Народното събрание. По време на срещата кандидата за кмет на Сърница Кемал Тинев представи приоритетите си развитието на града и награди детския футболен отбор.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

six + two =