Мария Капон откри телевизионна приемна

Дата: 17 Юни 2009 Автор: ЕНП

0
184

Телевизионна приемна за граждани откри днес мажоритарния кандидат №1 за Пловдив област Мария Капон. Всяка сряда в 12,00 ч. г-жа Капон ще отговаря на въпроси на граждани в ефира на Пловдивска телевизия „Тракия”.

Мария Капон е единственият народен представител в Пловдив, който в продължение на три години поддържа постоянна приемна в града. За това време граждани са подали над 200 сигнала и жалби, всеки един, от които е подробно проучен. По казуси, дошли чрез приемната, Мария Капон е направила повече от 50 питания в парламента. Приемната й продължава да работи и по време на предизборната кампания но близо до Предизборния щаб на бул. 6-ти септември 144а, срещу Паметника на Съединението.

Във време, когато кандидатите обещават, Мария Капон отчита. Сред успешно защитените каузи на хора, които са посетили приемната, се нареждат отмяната на ДДС за дребните търговци на цигари, битката за инсулина, осигуряването на скъпо струващо лекарство за болните от муковисцидоза, удължаването на срока за лихвоточките и много, много други.

По време на предаването хората продължиха да я търсят за проблеми, които вгорчават живота им. Затова и тя е убедена, че има още много работа, която трябва да се свърши. Не липсваха и провокативни въпроси, но благодарение на тях стана ясно, че през всичките четири години като народен представител, Мария Капон е дарявала всеки месец пълната си заплата от парламента, както и че пътува всеки ден от Пловдив до София и обратно с личния си автомобил.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

five × 5 =