Мария Капон пожела успех на кандидат-студентите

Дата: 03 Юни 2009 Автор: ЕНП

0
340

„Ние като общество и държава разчитаме на знанията и уменията, които ще придобиете в периода на следването си, защото те са инвестиция за цял живот, която е безценна и незаменима”

Пловдив, Народният представител и лидер на Единна народна партия Мария Капон поздравява всички кандидат-студенти с откриването на кандидатстудентската кампания в ПУ „Паисий Хилендарски”. 4400 кандидати ще се състезават в 70 специалности за влизане в един от най-престижните български университети. Над 10 000 са общо кандидатите да се обучават в 6-те пловдивски университета.

„Пожелавам на всички млади хора успех в започващата кандидатстудентска кампания. Убедена съм, че те отдават приоритетно значение на продължаването на своето образование като едно от задължителните условия за успешна професионална и личностна реализация. Ние като общество и държава разчитаме на знанията и уменията, които ще придобиете в периода на следването си, защото те са инвестиция за цял живот, която е безценна и незаменима”, се казва в обръщението на Мария Капон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

eleven − 6 =