Наистина ли Борисов управлява България?

0
359

Единна народна партия изразява сериозно безпокойство от безсилието на министър-председателя Борисов да овладее ситуацията с разпространяваната фалшива информация за отнемането на деца от родители в района на Сливен. Службите за сигурност, които са под негов контрол, е редно да вземат превантивни мерки при всеки опит да бъде застрашен обществения ред и нормалния ритъм на живот в обществото.

Безсилието на един премиер е по-голяма заплаха за България и Сливен, отколкото всяка лъжа, пусната в махалите на града, защото това се вижда с просто око.

Чували сме вече, че румънските туристи са донесли чумата в България, че предишните управляващи са виновни, че Цветанов е виновен…… Сега са виновни местните избори.

„Сериозният въпрос е – не кой му е виновен на министър-председателя, а отдава ли му се въобще да управлява държавата. Изборът на консули, на главен прокурор, на генерален директор на БНР и БНТ говорят обратното“, каза председателят на Единна народна партия Валентина Василева. По думите й местните избори не са оправдание за неспособността на централната власт да управлява страната.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

2 × four =