Накъде летят десните амбиции

Дата: 19 Юни 2011 Автор: ТВ 7, "Насреща Люба Кулезич"

0
250

„Накъде летят сините амбиции“ бе темата на разговора в предаването „Насреща Люба Кулезич” със Светослав Малинов от ДСБ и Мария Капон от ЕНП. „В синия цвят са надеждите ни да имаме цивилизована страна. Съдбата на СДС е да е реформаторска партия, но проблемът е, че от 99-а година постоянно губим избори заради личностни конфликти“, каза Мария Капон.

„Ще станем единни едва когато разберем в каква държава искаме да живеем и да намерим прицел и кауза, които да ни обединят“, категорична бе тя.

Гостите в студиото не пропуснаха да посочат грешките на ГЕРБ и ги разкритикуваха за ниските доходи на населението, повишаването на цените, лошото здравеопазване и лошата социална политика като цяло.

Ние не сме влезли в парламента, за да бъдем постоянна опозиция или подкрепа на ГЕРБ. Идеята, че една партия отива в Народното събрание, за да бъде за или против през цялото време е дълбоко погрешна идея за парламентарна демокрация, каза представителят на ДСБ.

Гостите в студиото казаха „не“ на обединението на хора на партиен принцип и „да“ на обединяването около конкретни идеи и каузи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

fourteen + 8 =