НАПРЕД започна кампанията си в Плевен

Дата: 20 Май 2009 Автор: Коалиция НАПРЕД

0
180

НАПРЕД започна своята кампания в Плевен  с пресконференция за представяне на кандидата за евродепутат д-р Владимир Зиновиев. Присъстваха Васил Василев – представител на ЕНП, д-р Калин Поповски областен председател на ВМРО – Плевен.

Кандидатът представи акцентите в предизборната си програма: ефективното усвояване на еврофондовете; реализация на проекти, свързани с договори на България към ЕС (осъществяване на поети ангажименти от страна на България);  в областта на екологията – осъществяване на ангажимента да се създадат пречиствателни станции в общините до 2010 г. и в областта на здравеопазването – превенцията и борбата с онкозаболяванията.

В своята презентация г-н Зиновиев изложи идеята си на територията на община Плевен да бъде създаден център, в  който представители на общините от Северозападна България и консултанти, доказали своя професионализъм, ще работят за реализация проекти по европейските фондове. Д-р Владимир Зиновиев направи предизборна обиколка в общините Плевен и Червен бряг.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

eleven + 7 =