Не е почтено истината за миналото, да бъде потулвана от предизборни лозунги

Дата: 14 Май 2009 Автор: ЕНП

0
300

Отговор на лидера на ЕНП Мария Капон на генерал Атанасов по повод кометнарите му за работата на комисията „Йосич” 

Отдавам комунистическо-милиционерската риторика на г-н Атанасов на неговата изнервеност. Явно я успокоява с популярна литература за световната конспирация.

От човек като него се очаква да не се крие зад гърба на „Синята коалиция”. В нея има хора, които нямат нищо общо с управлението на Иван Костов. Не е почтено истината за миналото да бъде потулвана от предизборни лозунги.

ДСБ официално отказа да участва в тази комисия, за да може компетентно и професионално нейните представители да изказват становище. Всички други източници на информация, на които се позовава г-н Атанасов са нерегламентирани. Те поставят на дневен ред основателния въпрос за сигурността на съхранение на информацията в специалните ни служби и за методите на действие на някои от българските политически партии.

Българските граждани трябва да сме наясно, че става дума за действия извършени с нашите пари, от нашите служби, от името на нашата държава. За мен е важна е истината. Тя не е нито лява, нито дясна. Иначе хората ще продължат да си мислят, че властта е нещо тайно, което се случва зад гърба им.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

5 × five =