„Ние идваме!“ и ЕНП стартират подписка за регистрация за парламентарните избори

0
51
 „Ние идваме!“ стартира, заедно с традиционния си партньор и мандатоносител – ЕПриложение № 4-НСдинна народна партия, подписка за регистрация за участие в предстоящите парламентарни избори. Съмишлениците на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от цялата страна могат да се включат в инициативата на местата за събиране на подписи, които ще обявяваме регулярно.
 Хората в страната и българи в чужбина, които притежават електронен подпис, също могат да помогнат за регистрацията, като изтеглят бланката на компютъра си от тук: https://bit.ly/3zzRGhn, попълнят я и я изпратят подписана, във формат PDF, на имейл nieidvame@gmail.com.
 „Продължаваме да смятаме обединението и създаването на общ системен субект преди изборите за вярно политическо решение. Няколко кампании вече показаха, че досегашният модел не работи. Отговорност пред гражданите е да съберем капацитет за справяне с мафията, икономическите предизвикателства и запазване на достойнството на България в условията на война. С общи сили трябва да запазим европейския път, по който върви страната ни“, каза Николай Хаджигенов – председател на „Ние идваме!“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

13 + 10 =