Нова визия за бъдещето на Община Карлово

Дата: 07 Септември 2011 Автор: karlovo-online.com

0
207

miglenasubeva1На 6-ти септември 1885 г. българският народ извършва едно от най-забележителните постижения в своята история. Съединението е изцяло българско дело и успехът му вдъхновява да продължаваме да търсим и днес хора и каузи, които могат да обединяват. На този ден, в града на Левски една млада, амбициозна и интелигентна дама направи своята сериозна заявка за кмет на Община Карлово, пише karlovo-onlain.com.

Г-жа Миглена Събева е родена и живее в Карлово. Тя е на 36 години, завършва Международни отношения в УНСС, МВА в Сити Юнивърсити, Сиатъл, Вашингтон и Право в ПУ Паисий Хилендарски, със солиден опит в български и международни компании, в момента е търговски директор в Електростомана 2004 АД, Карлово. „С екип от опитни и знаещи хора ще направя карловската община интересна и привлекателна туристическа дестинация, ще работим за създаване на благоприятна среда за привличане на инвестиции и спечелване на европейски проекти. Това означава нови работни места и шанс за всички хора в общината да останат да живеят и работят в родното си място!“, каза г-жа Събева.

Говори се, че младата и амбициозна дама щяла да е изненадата на местните избори и не се вписвала в сметките на старите политически играчи. Наскоро тя беше забелязана да води разговори с г-жа Мария Капон и екип от експерти по регионална политика и икономисти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

three − one =