Този скапан начин на живот

Дата: 02 Юни 2009 Автор: ЕНП

0
163

Пловдив, Днес народният представител Мария Капон присъства на официалната премиера на мемоарната книга на Евгений Тодоров „Записки по българския преход“ или „Този скапан начин на живот“, която се състоя днес в културен център „Тракарт” в Пловдив.

Книгата на Евгений Тодоров се ражда в един блог в Интернет, като в близо 200 постинга описва любопитни бизнес приключения от годините на прехода. Тя е резултат от многогодишното желание на автора да остави нещо написано от това, което е видял по времето на този период. Според автора на книгата, преходът в България в социално-икономически план е завършил през 1997 година, а преходът в мисленето ще продължи доста дълго време.

Евгений Тодоров е виден пловдивски общественик, журналист и писател, а в  последно време е eдин и oт най-пoпулярнитe блoгъри.

Мария Капон поздрави Евгений Тодоров с премиерата на първата му книга и му пожела успех и вдъхновение за новия му творчески проект, над който работи в момента и в който разказва за това как българинът е живял преди 40 години.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

two × 5 =