Чисти ръце

Дата: 21 Април 2008

0
30

photo_big_225853С кампанията „Чисти ръце” Единна Народна Партия се обръща към гражданите, за да разгласи виждането си за днешното състояние на българското общество и държава.

Днес в обществото се е настанил цинизмът. Надеждата за по-добро бъдеще все повече избледнява. Комплексите на народа ни се превръщат в идеология.

Днес хората в нашата държава чувстват, че нямат контрол върху живота си и не могат да оформят бъдещето си.

Днес между държавата и мафията трудно може да се направи разлика.

Днес политическата класа е във вражда с обществото.

Днес българите искат да знаят кога всичко това ще има край.

Вече на става дума само за политика. Става дума за нашето ежедневие.

Затова ние смятаме, че е дошло времето всички политически партии да направят своя избор. За това на коя страна стоят – на страната на мафията, или на страната на българските граждани.
Единнa Народна Партия настоява да се стартира операция „Чисти ръце”, начело с прокурорите, охранявани от полицията, срещу мафията и милиционерската олигархия.

Ние искаме да се сложи бариера между почтените граждани и организираната престъпност. Това означава, че всички ние, които заставаме на страната на честните граждани, трябва да сме на морален показ – с доходите, интересите и контактите си.

И ще започнем от себе си, за да докажем, че в България не всичко е позволено и че няма недосегаеми.

Време е за честна политика, която да дава пример! Време е за решителна политика, която да дава справедливост! Да наказва мафията и да защити гражданите.

Политика, в която са абсолютни правата, а не властта.

Ние разчитаме на подкрепата на всички българи с порядъчен начин на живот, конкурентени и проспериращи, които никога не се отказват да спазват правилата и да се противопоставят на отказа от справедливост и правораздаване.

При желание от Ваша страна да ни подкрепите в тези усилия за борбата на обществото срещу мафията, моля, качете банера на кампанията на своя сайт или блог, или разпечатайте стикера „Чисти ръце” от нашия сайт и го разпространете по всички възможни начини.

Изпълнителен съвет на ЕНП

ОСТАВИ КОМЕНТАР

two × 4 =