EНП и Мария Капон представиха листата си за общински съветници в Кюстендил

Дата: 07 Май 2012 Автор: Дарик радио

0
213

„Единна народна партия“ представи официално листата си за съветници в община Кюстендил. Тя се състои от 5 кандидати. Водач е инж. Любомир Стойков, следван от Ивайло Янков, Таня Максимова, Миглена Стойнева и Борис Миленков. При представянето в Кюстендил бе и лидерът на ЕНП Мария Капон. Тя се срещна в читалище Братство с жители на община Кюстендил.

„Ние се явяваме за първи път в Кюстендил със собствена листа.Имаме 5 кандидата с бюлетина № 6, но всеки 6-ти съветник е всеки един от Кюстендил и всеки един може да се обърне към нас за помощ. Когато се тегли заем за определена политика на общината, той може да се ползва само за тази политика, за която е изтеглен. Не може да изтеглите средства за апартамент, а с парите да си купите нива. Смятам, че е най- важно да се съживи икономиката тук, а това ще стане с добро предприемачество. Няколко са секторите , които са важни. Сред тях в този регион са земеделието, балнеологията и туризма.“, заяви лидерът на ЕНП Мария Капон. Според нея едно добро предпримачество е например общината да сключи договори с Здравни каси от чужбина, за лечението на техни пациенти чрез балнеология.

„Според мен трябва да има контрол на разходите в общината. Всичко да бъде стриктно. Ние ще работим за Кюстендил в коненсус за всяко едно добро решение и ще атакуваме всяко предложение, което ще наруши интересите на Кюстендил. Искам да се открият нови работни места, за да се развие общината и да има повече хора тук“, каза водачът на листата за общински съветници на ЕНП Любомир Стойков

ОСТАВИ КОМЕНТАР

11 + 19 =