Заместник председатели на ЕНП

Мария Капон

Член на Изпълнителния съвет и на Националния партиен съвет

M.Cappone.2016Мария Капон е народен представи в 40-ото Народно събрание. Участва в Комисията по бюджет и финанси на НС; в подкомисията по отчетност на публичния сектор към Комисия по бюджет и финанси; временната комисия по европейски въпроси. Председател на българската делегация евронаблюдатели в Европейския парламент в Групата на ЕНП-ЕД. Участва в комисията по икономически и финансови въпроси на Европейския парламент.
Родена e на 8 април 1969 в гр. Пловдив. Омъжена е, с едно дете. Владее писмено и говоримо френски, английски, немски, испански, руски.
Завършила е икономика, специалност продуктов маркетинг в университета „Лудвиг Максимилиан“ (Ludwig Maximilian Universitat) в Мюнхен, Германия. Има редица специализации в Германия, Франция, Япония, както и в Департамента за политически науки „Дж. Ф. Кенеди“ към Харвардския университет в САЩ.
Предприемач, ръководи фирма с водещи позиции в панаирното строителство.

stanislavСтанислав Готев

Член на Изпълнителния съвет и на Националния партиен съвет

 Роден е на 31 март 1982 г. Завършил е Нов български университет – специалност „Бизнес администрация“, специализирал е „Управление на малка и средна фирма“. От 2000 г. се занимава с търговия. От 2009 г. е консултант на дружества в сферата на строителството и социалната дейност. От 2016 г. е председател на спортен клуб по кану-каяк „Делфи“ – гр. Пирдоп. Женен с две деца. Владее английски език.