Богомил Панев е кандидатът на ЕНП за кмет на село Доброплодно

Дата: 03 Октомври 2012 Автор: ЕНП

0
276

Богомил Панев е кандидатът на ЕНП за кмет на село Доброплодно, община Ветрен. Той бе официално представен пред жителите на селото от председателя на партията г-жа Мария Капон. Частичните избори за кмет на кметство в Доброплодно ще се проведат на 7 октомври 2012 г. На представянето присъстваха и Кирил Георгиев, председател на ЕНП-Варна и член на Изпълнителния съвет на партията, Лъчезар Алексиев, член на Контролния съвет на партия, Кадрия Мехмед от ЕНП град Провадия и кметът на село Житница Теменужка Ненчева.

„Днес имате възможност да изберете един от вас. Богомил е повече кандидат на хората от селото, а не толкова партийна кандидатура. Знаете, че кметът на селото е важен, защото той е връзката между васи институциите, затова е важно да е работлив и честен, какъвто е Богомил“, каза Кадрия Мехмед при представянето му.

„За ЕНП е чест да има възможността да подкрепи Богомил за кмет на селото. Виждам притеснението му знам откъде идва. Това означава, че той знае каква отговорност поема пред селото и съзнава нелеката задача да оправдае доверието ви. Ако Богомил е връзката ви с институциите, то аз обещавам да защитавам интересите ви и пред властта в София. Ще се радва ако подкрепите Богомил, защото той е не е вечният кандидат, партийно посочен или защитник на сенчести бизнес интереси“, каза председателят на ЕНП г-жа Мария Капон. В отговор на въпроси на хората от селото тя заяви, че“ЕНП е партия, разположена в център-дясно и ще си партнира с партиите от това пространство. „На миналите избори успешно си партнирахме с народните представители г-н Дал и г-н Исмаилов и започнахме политически проект, който има своя потенциал за развитие“, допълни Мария Капон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

3 × 3 =