ЕНП стартира раздаването на вестник „Време е за смелост“

Дата: 18 Април 2013 Автор: www.blitz.bg

0
395

Единна народна партия започна раздаването на вестник „Време е за смелост“. Защо е „Време за смелост“ ли? Защото днес трябва да си много смел, за да издържиш на корупцията, на битката с олигархията, трябва да си смел, дори за да започнеш бизнес.

Единна народна партия води тези битки в полза на хората от създаването си през 2008 г. досега – смело, честно и упорито. Хората, които днес застават зад каузата ЕНП, са отговорни, млади, умни и образовани, хора, които искат хоризонт за живота си и виждат основния проблем, а това е бедността. Затова програмата на Единна народна партия съдържа предложения за силна икономика срещу бедността.

Вестникът „Време е за смелост“ представя битките на ЕНП срещу монополите и олигархията, операцията „Чисти ръце“, с която поведе борба срещу корупцията и злоупотребите още от мандата на Станишев, многобройните сигнали до прокуратурата за ощетяване на гражданите и държавата, промените в законодателството, които Мария Капон внесе и отстояваше в парламента, протестите срещу следенето в интернет, срещу генномодифицираните организми, срещу изграждането на АЕЦ „Белене“ и т.н. Ще видите и кои са хората в листите на ЕНП и кои каузи ще отстояват в бъдещото Народно събрание.

Председателят на Единна народна партия Мария Капон се включи в раздаването на вестника в Асеновград. Там беше прехвърлен и мобилният пункт за безплатно измерване на кръвната захар, организиран от Елисавета Котова – трета в листата на ЕНП за Пловдив-град.

Тя спести на поне триста души едно ходене до поликлиниката, но по-важното е, че сред цялото това стълпотворение на хора не се намери нито един, който да има повишени стойности и риск от диабет. Според жената, посветила живота си на превенцията от коварната болест и подобряване на здравните грижи за болните от него, такова нещо не е виждала от години.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

ten + 15 =