Д-р В. Зиновиев се срещна със зам.-председателя на Европейската комисия г-н Жак Баро

Дата: 27 Януари 2009 Автор: ЕНП

0
294

Заместник-председателят на Единна народна партия д-р Владимир Зиновиев се срещна със заместник-председателя на Европейската комисия и еврокомисар по транспорта г-н Жак Баро

В рамките на работното си посещение в Брюксел заместник-председателят на Единна народна партия д-р Владимир Зиновиев се срещна късно снощи, 26 януари 2009 г., със заместник-председателя на Европейската комисия и еврокомисар по транспорта г-н Жак Баро.

Основен акцент в разговора бе хармонизацията на банковия сектор в Европейския съюз и работата върху общата фискална политика на Съюза. Обсъдена бе и идеята за създаването за т.нар. „лоша банка“, на която банките да прехвърлят проблемните кредити и проекти. Миналата седмица германското правителство инициира дебат за създаването на т.нар. „лоша банка“.

Д-р Владимир Зиновиев участва днес в политически семинар, организиран от Европейската мрежа за идеи към групата на ЕНП-ЕД в Европейския парламент на тема „Осемдесет години след катастрофата от 1929 г.- какви са уроците за днес?”.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

fourteen + ten =