ЕНП-Варна с ултиматум към кмета заради несправяне с проблема с дупките по пътищата

Дата: 02 Март 2012 Автор: EНП

0
188

Ние от Единна народна партия-Варна изразяваме своето възмущение от продължаващата некомпетентност от страна на администрацията на кмета Кирил Йорданов и неспособността им да се справят с инфраструктурните проблеми на града. Пораженията по пътната настилка в града са особено сериозни. Голяма част от дупките, които са се отворили през последните седмици са всъщност стари такива, които всяка година създават неприятности на шофьорите в града. Местните налози, които се заплащат от собственици на автобомили са едни от най-високите в страната.

Злоупотребява ли общинската администрация с обществени пари?

Ние предоставяме на Кирил Йорданов ултимативен срок от един месец, в който той трябва да предостави актуална и адекватна стратегия за справяне с инфраструктурните проблеми на града

– рехабилитация на пътната мрежа, строеж на нови улици, анализ на състоянието на подземната инфраструктура и план за съвместни действия за модернизацията на канализацията, срокове, в които ще бъде изпълнена стратегията.

След изтичането на този срок ние ще инициираме политически консултации за предприемане на законови действия за отстраняването на Кирил Йорданов като кмет на община Варна.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

thirteen − seven =