ЕНП откри два клуба във Велико Търново

Дата: 07 Юли 2011 Автор: EНП

0
244

Единна народна партия откри два местни клуба на партията във Велико Търново, обяви на пресконференция в града председателят на ЕНП г-жа Мария Капон. Председател на клуб „Търновград” е Мирослава Бодурова (на снимката в средата), а на клуб „Царевец” е Маргарита Игнатова (на снимката в ляво). Много бавно ние изграждахме клубовете ни във Велико Търново и съм изключително щастлива, че в тях членуват много добри професионалисти- икономисти, архитекти, предприемачи и, разбира се, имаме и млади хора, студенти, каза още г-жа Капон като допълни, че предстои да бъдат открити още клубове на ЕНП във Великотърновско.

На въпрос ЕНП ще се яви на местните избори във Велико Търново г-жа Капон заяви, че това зависи от местните организации. Със сигурност ЕНП ще участва с листи за общински съветници, а дали ще издигне собствен кандидат или ще заяви подкрепа за друг представител на център-дясното пространство, ще решат местните клубове, каза председателят на Единна народна партия.

Мария Капон, заедно със заместника й в партията доц. Надя Миронова, Антон Праматаров от Изпълнителния съвет и представители на младежките клубове на ЕНП са във Велико Търново като част от инициативата „ЕНП Експрес НИЕ ИДВАМЕ!”. По време на кампанията се раздават информационни материали и се събира подписка в подкрепа на ЕНП за участие на партията в изборите за президент и вицепрезидент и за местните избори, което е едно от изискванията на Централната избирателна комисия.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

2 + seventeen =