ЕНП потвърди участието си в Коалиция „Десните“ и започва подготовка за местните избори през 2015 г.

Дата: 20 Октомври 2014 Автор: EНП

0
340

Единна народна партия потвърди своето дългосрочно участие в Коалиция „Десните“ и възлага на Изпълнителния съвет на партията да разработи стратегия и проект за участие в изборите за кметове и общински съветници, които ще се проведат през есента на 2015 г. Това решиха участниците в заседанието на Националния партиен съвет на ЕНП, което се проведе на 18 октомври 2014 г. във Велико Търново. На него бяха обсъдени резултатите от представянето на Коалиция „Десните“ на изборите за народни представители, които се проведоха на 5 октомври 2014 г., и които бяха оценени като незадоволителни.

На заседанието бе решение ЕНП да продължи работата по изграждането на местни клубове в страната с фокус върху подготовката за участие за местните избори.

За нов член на Изпълнителния съвет бе избран председателят на местния клуб на ЕНП в Кюстендил Любомир Стойков. Арх. Емил Мечикян бе избран за зам.-председател на Единна народна партия. Националният партиен съвт прие указания за събиране на членски внос с минимална стойност 10 лв., на месец и 5 лв. за студенти, пенсионери и безработни, на месец.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

8 + fourteen =