Икономиката – това сме всички ние

Дата: 17 Май 2009 Автор: ЕНП

0
224

Софийската търговско-промишлена палата подкрепи кандидатурата за евродепутат на д-р Владимир Зиновиев от коалиция НАПРЕД на предстоящите избори за Европейски парламент на 7 юни.

„Благодаря Ви за подкрепата в аванс и нека не забравяме, че икономиката, това  сме всички ние!”, каза д-р Зиновиев, който е и член на Софийската камара.

Владимир Зиновиев е президент за България на Европейския  консултантски съюз и е регионален консултант на Австрийската търговска камара.

Кратка справка за д-р Зиновиев

Д-р Владимир Йорданов Зиновиев е роден на 22.04.1977 г. в София.

Възпитаник е на Софийската немска гимназия, завършил е докторантура по Международно публично право и международни изследвания за устойчиво развитие на Югоизточна Европа в ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград, както и международни икономически отношения в УНСС в София.

Има магистърска степен в специалност „Международно право и международни отношения” от СУ „Св. Климент Охридски”, както и българска филология.

През периода 1997-2001 г. е журналист в БНР.

През 2001-2003 г. работи в екипа за преговори на България с Европейския съюз при проф. д-р Вернер Мюнх.

От 2003 до 2004 г. работи в Германското дружество за техническо сътрудничество към немското посолство в София по проекти в областта на двустранните икономически отношения.

От 2005 г. до сега е мениджър в Smart Consulting Group Ltd. От октомври 2008 г. е президент за България на Европейския консултантски съюз (E.C.U. – European Consultans Unit).

Автор е на книга „Югоизточна Европа: Традиции на два Континента”.

През декември 2007 г. става учредител на Единна народна партия, а от февруари 2008 г. е неин зам.-председател с ресор „Външна политика”. Владее немски и английски езици.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

19 − three =