Мария Капон за Фрог: Борисов нехае за благосъстоянието на хората

0
363

Второто увеличение на цените на енергоносителите в страната, въпреки възможността за предоговаряне на нивата с „Газпром“, осигурено от Европейския съюз, е пряко доказателство за неспособността на властта да се бори за българските интереси.

Това ще повлече след себе си поскъпване на много стоки и услуги от първа необходимост. Това заяви пред Фрогнюз Мария Капон, заместник – председател на Единна Народна Партия.

В същото време се предлага увеличаване на разходите за здраве. Увеличават се стойностите на глобите, както и цените на храната. На този фон се предлага увеличение на заплащането на държавните служители с ясно послание към предстоящата изборна 2019 г. Този болшевишки подход в рамките на формално свободен пазар ясно показва, че ГЕРБ на Бойко Борисов, отказва да се бори в полза на българската икономика, нехае пред прага на зимата за благосъстоянието на хората и раздава подаяния само на тези, които смята, че работят за него, а не за държавата.

Управлението на България като бащиния, а не като свободна демокрация, е узурпиране на властта. Гражданите са в правото си да вземат обратно даденото доверие, както не веднъж се е случвало в най-новата ни история.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

3 × three =