Мария Капон: Не насаждайте омраза, г-н Борисов, за да не я пожънете!

Дата: 13 Април 2013 Автор: http://zonabg.info

0
185

Обидно и безсрамно е бившият министър -председател Борисов да твърди, че пенсионерите са му „изяли“ резерва. След като три години слушахме от любимия му министър Дянков, че излизаме от кризата и че резервът е наред, днес нагло ни бе обяснено, че не ГЕРБ, а пенсионерите са…изяли резерва.
Това изказване удивително прилича на думите на един друг министър председател, комуто бяха виновни “ алчните старци, изпълзели на припек“…. Очевидно PR съветниците на Борисов са го посъветвали да хвърли вината за некадърното управление във финансовия сектор на възрастните хора в България, защото те обикновено гласуват за социалистите и не му трябват в момента.

От сега да им кажа като демократична дясна партия – Това са нашите майки и бащи, които мизерстват и не те ви изядоха резерва, а ви отгледаха с грижа и любов, а резерва ви го изсмукаха през схеми приближените ви фирми и монополи.
Не насаждайте омраза г-н Борисов, за да не я пожънете!
Настоящият служебен премиер също не бе подминат от болестта на наглостта, обхванала управляващите и обяви досиетата за „чалгата на прехода“. Наистина ваденето им на светло се оказа дълго като чалга песен, но съдържанието им вади мръсното бельо на комунизма и не дава шанс на мнозина да изперат мръсната си съвест. Диктатурата на комунистите и машите им от тайните служби погубиха живота на десетки хиляди и съдбата на стотици хиляди. Нужно е поне уважение към пострадалите от безчинствата на Държавна сигурност и смирение пред собствената семейна история на г-н Райков.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

15 − 5 =