Мария Капон: Този кабинет е в ляво от центъра и в дясно от Брюксел, в посока североизток и Москва

Дата: 07 Ноември 2014 Автор: EНП

0
215

Кабинетът, който днес се кълне няма смисъл да го прави, защото след тези три седмици никой не вярва на клетвите на тези хора. След като имаш наглостта да излъжеш собствените си привърженици, какво ще ти коства да го направиш бездарно с цялата нация? Това каза в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ председателят на ЕНП и член на Националния съвет на Коалиция „Десните“ Мария Капон по време на гласуването на новия Министерски съвет.

Цялата пропагандна машина е настроена да обяснява, че който е ЗА кабинета е национално отговорен, а който е ПРОТИВ, е срещу стабилността, коментира още Мария Капон и допълни – Какво ли ще стабилизираме освен бедността и мизерията. „Стабилност в случая означава да държим болния болен, за да не умре, но нямаме намерение да го лекуваме“, каза още тя.

Според Мария Капон този кабинет е в ляво от центъра и в дясно от Брюксел, в посока североизток и Мосва. „Всички десни хора трябва да са нащрек. Досега лъжата засягаше нас, а сега сме на път да изтървем и курса на държавата, за който сме се борили. На прага на годишнината от 10 ноември сме на път да отстъпим към 9 септември“, каза още Мария Капон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

3 × 1 =