Позиция на председателя на ЕНП Мария Капон относно изявление на директора на Агенция „Митници“

Дата: 07 Юли 2011 Автор: ЕНП

0
202

ПОЗИЦИЯ НА МАРИЯ КАПОН, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕДИННА НАРОДНА ПАРТИЯ

ОТНОСНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ДИРЕКТОРА НА АГЕНЦИЯ „МИТНИЦИ” ВАНЬО ТАНОВ

Следващите няколко реда са на вниманието на г-н Ваньо Танов и безпомощните хора около него, които се опитват да му помогнат.

Манипулация е всяко действие, което се извършва с ръце. Смисълът, който се опитват да вложат засегнатите лица кореспондира с изкривяване на истината, а това по признанието на шефа на Агенция „Митници” не е така.

„Форма” на документ е нещо, което има значение единствено във вътрешноведомствения му документооборот. Фактът, че съдържанието и резолюцията са автентични обезсмислят всички жалки опити казусът да бъде превърнат във флашка, която три месеца стои за експертиза в БАН, за което благодаря на г-н Танов.

Надявам се надзираващият го министър да се съсредоточи над съдържанието и в редките случаи, когато слиза от бронирания си автомобил да се заглежда по пазарите там ще види съдържанието на документа. Със сигурност това ще бъде по-полезно за приходите на държавата.

В заключение искам да припомня на премиера Бойко Борисов и на вицепремиера Симеон Дянков, че безучастието понякога се превръща в съучастие.

София, 7 юли 2011 г.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

fourteen − 14 =