Важно е накъде сме тръгнали, а не кой от къде идва

Дата: 19 Май 2008 Автор: ЕНП

0
197

В края на миналата седмица в град Казанлък бе учреден местен клуб на Единна народна партия. На Общото събрание на местната структура присъстваха председателят на ЕНП г-жа Мария Капон и Надя Миронова, член на Изпълнителния съвет на партията.

В местния клуб ще членуват 10 души. Според устава на ЕНП това е минималният брой учредители, необходими за създаването на местна структура. Сред членовете на партията в клуба има доказали се икономисти, финансисти и бизнесмени. За председател  бе избран Танчо Михайлов, който е на 48 години  и работи като мениджър. За секретар на клуба беше избран Ради Дончев на 38 г.,  управител на фирма „Еколукс” ЕООД.

Единна народна партия в Казанлък ще вземе участие в предстоящите местни избори за общински съветници, които ще се проведат на 21 юни, в коалиция с партия „Социалдемократи”, стана ясно при учредяването на местната структура.  Коалицията се  казва „Единство и надежда за просперитета на Казанлък”.

Предстои да бъде представена програмата, по която ще работи казанлъшката структура на партията и основните задачи на общинските съветници от листата. „За кампанията на местните избори в Казанлък ще популяризираме нашите идеи за развитието на региона, ще покажем, че хората, които са постигнали личен успех, могат да се включат активно и отговорно в промяната на страната ни, като тази промяна започва от всеки град, защото, когато омерзените не гласуват, омерзителните управляват. Tова е единственият начин, по който всеки един от нас, който е успял в собствената си работа, който е космополитен и е готов да раздели хляба си с другите, да създава работни места и да милее за родния си край, да работи в Общинския съвет на истински обществени начала.

Що се отнася до политическите ни позиции в миналото, за нас е важно накъде сме тръгнали, а не кой откъде идва” -каза накрая председателят на ЕНП г-жа Мария Капон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

16 − one =