Изборите за местна власт не са за продан

Дата: 16 Май 2008 Автор: ЕНП

0
197

img_1921ЕНП откри предизборната си кампания в Сандански 

Вчера в град Сандански, Единна народна партия откри кампанията си за местните избори в града. Предсрочните избори за общински съвет ще се проведат на 7 юни.

Кандидатската листа за общински съветници на ЕНП състояща се от 9 души беше представена от члена на ИС на ЕНП, г-н Радослав Тасков. Водач на листата е икономиста Иван Туджаров, който е и бивш председател на Общинския съвет в града в периода 2003 2006 г.

В листата на ЕНП като кандидати за общински съветници присъстват още д-р Богдана Георгиева и д-р Богдана Станкова, инспектора към търговския отдел на Община Сандански Николай Джалев, икономиста Георги Манолев, студентката в ЮЗУ „Неофит Рилски” гр. Благоевград, специалност „Стопанско управление” Магдалена Митрева и здравния инспектор Красимира Пехливанова.

Председателят на ЕНП и независим депутат г-жа Мария Капон, заяви че ЕНП няма да участва в пазарлъците за изборите в града, защото местните избори не са за продан.

ИС на партията проведе изнесено заседание в града заедно с кандидатите за общински съветници обсъждайки начините за провеждане на успешна предизборна кампания.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

five × 5 =