Единна народна партия: Исторически срам за България

0
298

Днес българското Народно събрание доказа с явно гласуване, че работи срещу интересите на народа. Целостта на кабинета Борисов и задържането на властта, и позициите в нея, се оказаха по-важни отколкото конституционните права на милиони български граждани. Срещу ветото на президента Плевнелиев бяха парламентарните групи на ГЕРБ, Атака, Патриотичния фронт, БДЦ и част от Реформаторския блок. 135 човека предпочетоха личните си интереси пред интересите на гражданите, които са ги изпратили в Народното събрание. Очевидно това е новата управляваща коалиция.

Ветото на президента Плевнелиев даваше възможност за разумна ревизия на приетите поправки в Изборния кодекс. Очевидно разумът не се намира в пленарната зала на българското Народно събрание. Сега надеждата за съхраняването на законността в държавата и правата на българските граждани е в ръцете на Конституционния съд.

„Срам ни е от тези народни представители. Няма никакво значение какво ще обясняват, за да се оправдаят, тъй като няма нито един аргумент, който да е по-силен от свободата, демокрацията и законността в една държава“, заяви председателят на Единна народна партия Валентина Василева. Тези, които разделят българските граждани и им дават различни, вместо равни права пред закона, са заплаха за националната сигурност на България, каза още Валентина Василева. Дано децата им никога не научат какво са направили родителите им!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

eleven + 19 =