Единна народна партия се регистрира във всички общини в страната за участие в местните избори на 23 октомври

Дата: 29 Август 2011 Автор: EНП

0
243

Единна народна партия се регистрира за самостоятелно участие в изборите за кмет и общински съветници в 258 общини и в коалиция в 6 общини– Кюстендил, Варна, Велико Търново, Сливо поле, Симитли и Белица.

27082011507 (Large)На последното заседание на Националния партиен съвет, което се проведе на 27 август 2011 г. бяха одобрени предложените от местните организации листи за общински съветници и кандидатури за кмет на община.

ЕНП издигна кандидатури за кмет на община и на: Свищов – Антон Георгиев, Бобов дол – Петър Василев; Полски Тръмбеш – Румен Генов; Ракитово – Георги Пелев; Нова Загора – Станка Тачева-Йоргова. ЕНП издига и кандидати за кмет на кметство в с. Мламолово, община Бобов дол – Борислав Андонов и в с. Галатин, община Криводол – Гинка Панова.

27082011508 (Large)„Благодаря на тези, които застанаха с името си зад Единна народна партия и й дадоха възможност да участва на предстоящите избори. Усилието на всички ни ще бъде възнаградено с доверие. Предстои ни още много работа до края на кампанията, но силното начало, което дадохме с многохилядните ни подписки е заявка, че можем да постигнем успех”, заяви в специално обръщение към членовете и симпатизантите на ЕНП председателят на партията г-жа Мария Капон.

„Екипите ни по места се сработиха изключително добре  и показват, че за разлика от политиците, хората по места са готови да работят заедно за решаване на проблемите в общините си. Мисля, че ще бъдем една приятна изненада на тези избори”, заяви независимият народен представител г-н Касим Дал.

Паралелно с активната работа по регистрацията за участието в изборите на 23 октомври и издигането на кандидати за кметове и общински съветници Единна народна партия увеличава и своите членове. Само за последния месец ЕНП откри 10 нови клуба – във Велико Търново младежки клуб, в Полски Тръмбеш, Луковит, Аксаково, Сливен, Варна, Пазарджик, Нова Загора, село Галатин и в Ракитово.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

sixteen − 9 =