ЕНП Варна подкрепя Чавдар Трифонов за кмет на града

Дата: 05 Юни 2013 Автор: ЕНП

0
213

ЕНП Варна застава зад кандидатурата на Чавдар Трифонов за кмет на града. Решението е взето вчера на заседание на градската структура.

От Единна народна партия изразиха задоволство, че най-накрая в битката за кметският пост във Варна се е появил стойностен кандидат и човек, който наистина ще защитава интересите на града.
Председателят на градската структура Лъчезар Алексиев заяви: „Чавдар Трифонов притежава страхотни качества, които могат да изправят Варна отново на крака. Има страхотна визия за града и сериозни планове, относно привличането на инвестиции и създаването на благоприятни условия за бизнеса. Програмата му е съсредоточена в най-болните места за града. Запознахме градската структура с него и решението да го подкрепим беше взето единодушно.“
„Освен, че е единственият кандидат с ясни десни убеждения, той не принадлежи и на порочното статукво. Той е млад, енергичен, предприемчив и разбира от управление. Не казвам това, заради биографията му, а защото имахме възможност да проведем няколко дълги срещи, на които да видим качествата и вижданията му. Мога да дам прост пример с град Бургас, на който варненци завиждаме. Там формулата беше проста – избраха си млад и интелигентен човек за кмет и прогресът не закъсня.“ – допълни зам. председателя на ЕНП Варна Сергей Петров.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

15 − five =