ЕНП до Ранобудните студенти: Добре дошли!

Дата: 08 Януари 2014 Автор: ЕНП

0
188

ДО

РАНОБУДНИТЕ СТУДЕНТИ

Скъпи студенти,

Ние, от Единна народна партия“ сме тук от 2008 г., когато обявихме публично нуждата от операция „Чисти ръце“ и всички мълчаха. Тук сме още от първите месеци от мандата на ГЕРБ, когато организирахме протести срещу следенето в интернет. Тук бяхме и когато се обявихме против политическото разделение на етносите. Тук сме от времето, когато заговорихме за контрабандните канали, хранещи властта. Тук бяхме, когато обявихме „Белене“ за огромна далавера. Тук сме от времената, когато внесохме сигнали срещу Емилия Масларова и Румен Овчаров в прокуратурата. Тук сме като опозиция на диктата на ГЕРБ от първия ден на кабинета Борисов.

Винаги сме били тук, а не във властта и това е тъжна поука за властта на олигархията. Радваме се да Ви кажем: Добре дошли!

Никой не бива да се смята за самодостатъчен, непогрешим и единствен. Не живейте с убеждението, че всички партии са еднакви и преживяват от битността си на партии, както и ние не мислим, че всички студенти са се върнали в учебните зали, объзсърчени или влюбени в Тройната коалиция.

Работим по създаването и укрепването на сериозна дясна алтернатива. Ние не сме участвали във властта и не сме се изкушавали от нея на всяка цена. Управлението на страната изисква капацитет, ефективност и постигане на просперитет, а не просто отнемане и придобиване на власт.

Морално чистият и изпълнен с надежди промеждутък от живота, когато човек е в университета свършва, но проблемите в страната – не. За това е нужна платформа, чрез която борбата за реформи да продължи – платформа за промени и натиск, защото човек не спира да е гражданин, след като завърши.

Нужни сме си! Не се включвайте в общия хор с клишета срещу партиите в България, защото сте достатъчно интелигентни. Не смятайте, че всеки, който ви обсипва с демократични комплименти, е искрен. Не Ви пишем, за да купуваме благоволение. Имаме обща работа. Живота ни, България, достойнството ни….

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН СЪВЕТ
ЕДИННА НАРОДНА ПАРТИЯ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

7 + six =