Мария Капон: Благодаря ви за вярата ви в каузата на ЕНП

Дата: 13 Май 2013 Автор: EНП

0
220

Скъпи приятели,

Благодаря за всеотдайността ви в тази кампания, за огромната работа, която свършихте в районите си и за вярата ви в каузата на ЕНП! Това е най-ценният дар, който мога да получа като човек и политик.

Работихме много, работихме упорито и успяхме да увлечем след себе си хиляди хора, които също като нас осъзнават необходимостта от промяна на статуквото, знаят как и имат смелостта да я направят. Промяната ще се случи, защото България няма друг шанс, за да успее. И Единна народна партия ще бъде част от тази промяна, благодарение на всички вас, които направихте разликата между партиите, обслужващи корпорациите и партиите, които обслужват гражданите.

 

Аз съм горда, че съм начело на партия, която е решена да работи за хората. Трудно беше да ни забележат, изправени срещу огромните купчини пари на монополите и олигарсите. Но битката за достойнството ни на граждани, за икономическия ни суверенитет и изтръгването на мафията от тялото на държавата, продължава.

Ние не сме от тези, които се отказваме. Ще продължаваме да се борим и да растем – по честен и морален начин. Благодаря за доверието ви!

Ваша, Мария Капон

ОСТАВИ КОМЕНТАР

19 + six =