Мария Капон дарява благотворително абитуриентка

Дата: 20 Май 2009 Автор: ЕНП

0
206

Народният представител и лидер на Единна народна партия Мария Капон се включи в благотворителната акция на пловдивски дамски клуб, който дари на абитуриентката Магдалена Славчева от Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Пловдив, рокля, чанта и обувки за предстоящия й абитуриентски бал.

Г-жа Капон допълни официалния тоалет на Магдалена с изящна колекция бижута Swarovsky.

Магдалена има желание да учи за медицинска сестра и усилено се готви за предстоящата студентска кампания. Младото момиче, което е загубило неотдавна баща си, е решило да се посвети на тази хуманна професия, за да помага на хората, които се нуждаят от грижи и подкрепа.

„За мен е чест, че ме правите част от това радостно събитие – абитуриентския бал на Магдалена”, с тези думи Мария Капон се обърна към единайсетокласничката и дамите от неправителствената организация. „Знам колко е тежко да загубиш близък човек, но съм сигурна, че Магдалена ще успее да го превъзмогне и ще изпълни мечтата си да се посвети на тази изключително достойна професия. Тук съм, за да я подкрепя в следването на тази мечта, защото дълбоко вярвам в ценността на солидарността за едно общество. Крайно време е да се научим да бъдем единни, за да просперираме като нация и държава”, заяви в заключение Мария Капон.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

twenty + thirteen =