Мария Капон и Елко Карачолов дариха камбана на църквата „Света Петка” в село Орешник

Дата: 04 Септември 2011 Автор: EНП

0
208

„Камбаната свиква хората да чуят Словото. Всеки от вас е Камбана, защото свиквате хората, за да чуят истината. Много съм развълнувана и за мен е чест с вас да бием Камбаната.

IMG01055-20110904-1310Желая ви здраве и ви уверявам, че ми давате силата за истината, за да продължа. Вярвам, че само с грижа и любов към хората можем да постигнем по-добри дни за българия народ.” Това каза председателят на Единна народна партия г-жа Мария Капон при освещаването на камбаната, която заедно с кандидата за кмет на ЕНП за Тополовград Елко Карачолов дариха на църквата „Света Петка” в село IMG01048-20110904-1259Орешник.

По-рано г-жа Мария Капон се срещна с жителите на Тополовград, за да чуе лично от тях вижданията им за развитието на града и общината, за най-важните проблеми, които трябва да бъдат преодолени. Г-жа Капон представи и кандидатите за кмет на община Тополовград и за кметове на кметства в община Тополовград – Елко Карачолов, Васил Василев, Георги Георгиев, Кольо Колев, Сотир Сотиров, Янко Младенов и Тодорка Арнаудова.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

3 + eighteen =