Мария Капон поздрави жителите на Димитровград за 64-годишнината от основаването на града

Дата: 03 Септември 2011 Автор: ЕНП

0
241

”Щастлива съм, че всички сте тук. Днес е празникът на общият ви дом. През последните години доказахте, че сте млад град – по дух, по идеи, по работа. Докато другите униваха вие енергично търсехте решения. Имате млад и можещ кмет. Поздравявам ви за него.

IMG00985-20110902-1816Не спирайте да мечтаете и да работите. Само така животът се случва хубав. Всеки един е политик на собствения си живот, а всички заедно на общият ви в Димитровград. Политика се прави с грижа и любов към хората. Честит празник!” Това каза председателят на Единна народна партия г-жа Мария Капон в приветствието си към жителите на Димитровград

по случай 64-годишната от основаването на града.

mc2-dimitrovgrad02092011Преди официалното честване на празника г-жа Капон се срещна с жители на града на приятелска среща в кафе „Спейс”, за да чуе мнението на хората, за това как да се развива Димитровград. От организацията на ЕНП-Димитровград обещават всяко едно от конструктивните мнения и предложения да бъде систематизирано и включено в бъдеща програма за развитие на общината. Мария Капон посети и изложбата на художниците от Пленер Димитровград 2011 в галерия „Петко Чурчулиев”.

В късната вечер г-жа Капон се включи в празничния купон организиран от ЕНП-Димитровград.\

ОСТАВИ КОМЕНТАР

nineteen − 16 =