Мария Капон: Проектът „Белене“ ще разори България

Дата: 16 Януари 2013 Автор: Milena Raikova

0
214

„Проектът „Белене“ ще разори България“ – това беше темата на пресконференция, която инициативният комитет „Беля НЕ“, представляван от Мария Капон, даде във Велико Търново. Събитието беше част от информационната кампания на комитета за предстоящия на 27 януари 2013 г. национален референдум. Дискутирани бяха цените на електроенергията от евентуалните бъдещи мощности, лъжите и истините за проекта АЕЦ „Белене“.

В пресконференцията участваха Мария Капон – представляващ инициативния комитет „Беля НЕ“ и председател на Единна народна партия, Стефан Стефанов – председател на Контролния съвет на ЕНП и заместник-председател на Великотърновски общински съвет, както и Мирослава Бодурова – член на Изпълнителния съвет на ЕНП и председател на Местна партийна организация във Велико Търново.
Журналистите във Велико Търново получиха броеве от безплатния вестник „Беля НЕ“, който вече се разпространява в старопрестолния град и в цялата страна. Показани бяха различни информационни печатни материали, аудио и видео клипове срещу АЕЦ „Белене“, които са част от информационната кампания на инициативния комитет за референдума.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

two × four =