Мария Капон се среща във Виена с Волфганг Шусел

Дата: 21 Юни 2008 Автор: EНП

0
215

На 22. 06 и 23. 06.2008 г. Председателят на Единна народна партия г-жа Мария Капон ще бъде във Виена за годишното общо събрание на Съюза за малки и средни преприятия към Европейската народна партия.

Програмата на Общото събрание ще започне със среща с бившия министър-председател на Австрия и настоящ Председател на Парламентарната група на Австрийската народна партия г-н Волфганг Шусел, който ще бъде домакин на делегатите в австрийския парламент.

Следобяд г-жа Капон ще вземе участие в среща на Председателството на Съюза. Дневният ред на заседанието включва обзор на дейността на Работната група за елиминиране на бюрократичните пречки, дискусия върху политическата програма на Съюза за малки и средни предприятия за изборите за Европейски парламент през 2009 г., както и разговори по „темата на годината” – общоевропейски закон за малкия бизнес.

Лидерът на ЕНП г-жа Мария Капон е одитор на Съюза на малките и средни предприятия, както и заместник-председател на работната група за жени предприемачи.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

11 + three =