НПС избра нови членове на Изпълнителния съвет

Дата: 17 Април 2010 Автор: ЕНП

0
239

На 17 април 2010 г. Националният партиен съвет на Единна народна партия избра нови членове на изпълнителния съвет. Гласуването се наложи след освобождаването на местата от Боряна Манолова, Васил Василев, Явор Недев и Петър Яйманов, който подадоха молба за освобождаване от поста. На тяхно място в състава на Изпълнителния съвет влязоха Константин Тотев – председател на Областна структура Смолян; Анатоли Асенов – зам.-председател на студентски клуб „ Ние идваме”; Евелин Виденов – член на икономическия екип на ЕНП, изпълнителен директор на Национална асоциация ХОРЕКА, заместник-председател на Българска туристическа камара, член на комисията за златните медали към Международен панаир Пловдив и д-р Мария Казакова. Участниците в НПС решиха още за кооптиране, без право на глас в състава на Изпълнителния съвет да влязат Антоанела Понева и Надя Живкова – председател на общинска структура в Монтана. За член на Икономическия екип към ЕНП бе гласуван да влезе Борис Каракушев – консултант по околна среда и земеделие.

След гласуването съставът на Изпълнителният съвет е: Мария Капон – председател на ЕНП, Елеонора Николова – зам.-председател на ЕНП, Владимир Зиновиев – зам.-председател на ЕНП, Венцислав Иванов, Надя Миронова, Илия Петров, Радослав Тасков, Костадин Тотев, Евелин Виденов, Анатоли Асенов и д-р Мария Казакова.

По предложение на зам.-председателя на ЕНП г-жа Елеонора Николова бе решено членовете на Контролния съвет да присъстват на заседанията на Изпълнителния съвет и да имат съвещателен глас.
Кратко представяне на новите членове на Изпълнителния съвет на ЕНП

Костадин Тотев
Роден е на 21 февруари 1963 г. в гр. Смолян. Завършил е института на МВР, специалност противопожарна техника и безопасност. Магистър по икономика със специализация  „Валутен и митнически контрол” от ВСУ „Черноризец Храбър” гр. Варна и магистър по икономика със специализация „Държавни и общински финанси” от Стопанска академия гр. Свищов. Завършил е курс за следдипломна квалификация за Мениджър към Българо-американския център по мениджмънт и квалификация по „Инвеститорски контрол и надзор по строежите”. Работи като управител на фирма занимаваща се с консултантска дейност в областта на строителството и инвестиционния контрол. Владее руски, немски и английски.

Eвелин Виденов
Роден е на  23 ноември 1970 г. в гр. София. Завършил е компютърни системи в Технически университет гр. София. От 1990 до 1999 г. се занимава с частен бизнес. От 2005 година до момента е изпълнителен директор на Национална асоциация ХоРеКа. В началото на 2010 година е избран за замесник-председател на Българска туристическа камара. Член на комисията за златните медали към Международен панаир Пловдив. Владее руски и английски език. Женен  с две деца.

Д-р Мария Казакова
Родена е на 10.12.1968 в град Пловдив. Завършва средно образование в Английската езикова гимназия в Пловдив през1987 г., а висше в Медицинска академия София през 1996 г. Магистър е по Макроикономика, съвместна програма на Пловдивски Университет и Британски Съвет, 2003. В периода 1996-1999 г. е медицински представител на Nycomed. От 1999 до 2003 г. е медицински представител на Amersham Health.  В периода 2003-2006 г.  е медицински представител на GE Healthcare, а от 2006 г. до момента е търговски мениджър на GE Healthcare за България, Македония, Албания и Косово. Омъжена, с едно дете.

Анатоли Дамянов Асенов
Роден на 18.09.1987 г. в гр. Монтана. Завършил е средно образование в Професионална гимназия по електротехника „Христо Ботев”, гр. Монтана. В момента е студент, 3 курс, специалност „Публична администрация” в Университета за национално и световно стопанство, гр. София.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

4 × four =