„Русенско младежко сдружение” се включва в работата на създадения предизборен щаб на НАПРЕД в Русе

Дата: 24 Май 2009 Автор: Коалиция НАПРЕД

0
220

„Русенско младежко сдружение” обяви днес подкрепата си за НАПРЕД. Подкрепата е както за предстоящите европейски, така и за изборите за национален парламент, каза на пресконференция в Русе председателят на сдружението Иво Пазарджиев. „Партиите, съставляващи коалицията имат същите ценности и споделят принципите, залегнали и в програмата на „Русенско младежко сдружение”. Освен това, единствено в листата на НАПРЕД за евроизборите има двама млади кандидати от града”, аргументираха подкрепата си от сдружението.

На срещата  с организацията на младежите от Русе присъстваха председателят на ВМРО Красимир Каракачанов и русенските кандидати в евролистата на НАПРЕД  Асен Даскалов и Зорница Дикова. Каракачанов благодари за подкрепата и подчерта, че партньорството с „Русенско младежко движение” става традиция след съвместната работа по време на миналите местни избори. Каракачанов отбеляза още, че авторитетът  на сдружението в Русе нараства, защото то се отнася с разбиране и работи за разрешаване на проблемите на младите хора в града.

Още от днес представители на „Русенско младежко сдружение” се включват в работата на създадения предизборен щаб на НАПРЕД в града.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

twenty − 4 =