Всяка капка кръв е капка живот

Дата: 15 Май 2009 Автор: Коалиция НАПРЕД

0
350

Повечето партии харчат пари за кампании и обещават всичко на избирателите си – ние даряваме най-ценното, което спасява човешки живот

С акция за даряване на кръв в Националния център по транфузионна хематология в столицата бяха представени кандидатите на коалиция НАПРЕД – ВМРО, ЗНС, Гергьовден и ЕНП за депутати в Европейския парламент. Водач на листата е народният представител от движение „Гeргьовден” Любен Дилов-син, втори е Румен Йончев от Земеделски народен съюз, на трето място е д-р Владимир Зиновиев, зам.-председател на ЕНП.

Участниците в акцията, сред които водачът на листата Любен Дилов-син, председателят на ЕНП Мария Капон и Румен Йончев – член на ПП на ЗНС, дариха общо 8 литра кръв. Според специалисти от центъра, при нужда, количеството може да спаси живота на 30 души.

“Всяка капка кръв, е капка живот. Това е причината поради, която от Коалиция НАПРЕД смятаме да започнем своята кампания – да даряваме, да даваме, да знаем, че политиката е място, в което трябва да си отдаден на хората“, посочи председателят на ЕНП Мария Капон.

Повечето партии харчат пари за кампании и обещават всичко на избирателите си – ние даряваме най-ценното, което спасява човешки живот, заяви Любен Дилов – син.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

sixteen − 5 =